Jak na każdym rozganizowanym RPG musi obowiązywać tutaj regulamin^^ Aby grać trzeba się więc pod nim podpisać^^ Oto on:
✖ Oprócz nickname wypełniam ytakze dodatkowe pola! (wiek, związek)
✖ Nie piszemy SYGNATUREK gdyż beda one utrudniać odczytywanie widomości - jeśli chcesz posiadać sygnaturkę musi ona być OBRAZKIEM
✖ Nie zmieniamy nazwy użytkownika!
✖ W awatarze możesz wstawić dowolne zdjęcie o wymiarach 200x300
✖ Po zakończonej rejestracji zaloguj się i podpisz pod regulaminem
UŻYTKOWANIE FORUM:
✖ Przychodź na forum nei rzadziej niż raz w tygodniu! Jeśli nie masz pomysłu co mozna dalej napisać zgloś PRZERWĘ W UŻYTKOWANIU administratorowi!
✖ Nie używaj przekleństw, a jeśli posiadasz postać z niewyparzonym języczkiem zastępuj środkowe litery gwiazdkami np: J*n ^^
✖ Uważnie czytaj ogłoszenia!
RPG
✖ Możesz posiadać najwięcej dwie postaci, z czego tą drugą możesz wprowadzić dopiero po tygodniu od daty rejestracji!
✖ Swoją postać dokładnie opisujesz w temacie POSTACIE podając jej imię, wiek, miejsce pochodzenia, rasę oraz wygląd (mile widziane skany^^)
✖ Czas w RPG jest płynny i w kazdym miejscu płynie inaczej XD tzn: jeśli jesteś na wyspie Aniołów i jest tam noc, to wcale nei oznacza, że na innych kontynentach także jest noc...(Data i pora dnia podporzadkowuje się pod perypetie bohaterów)
✖ Jesli twoja postać napodka inną postać i się zakochają, a wkrótce dojdzie do czegos więcej niż buzi buzi (XD) Sceny +18 zaznacz na różowo^^ (to taki zboczony kolorXD)
✖ Twoja postać na poczatku posiada kapitał i umiejętności podane w TABELI POCZĄTKOWEJ!
✖ Nie możesz wymyślać własycvh ras, ale mozesz poddać nam pomysł na ich stworzenie^^ (chyba, że twoja postać jest hybrydą^^)
✖ Dla ułatwienia podam generator imion dla waszych postaci: http://www.seventhsanctum.com/index-name.php (wybierasz opcję która cie interesuje np: Fantasy Name Generator i GENERUJESZ^^
✖ Gdy już znudzi ci sie twoja postać i chcesz ją wycofać z gry musisz doprowadzić do jej ŚMIERCI.
ŻYCZYMY MIŁEJ ZABAWY I OWOCNYCH PRZYGÓD^^
już przeczytałem ;] yay to z tą smiercią jest brutalne XD Ja tam swojej postaci nie zamorduje XD ("wykupiłem" ją od kogoś XD hehehe)
podpisuje sie pod tym co napisałeś, to jest święta racja^*^
~MARIRO-SAN
ps: mam nadzieje, ze to zdjecie to mozna miec mniejsze, ne?^^""""""""
Ostatnio edytowany przez Masiro (2008-07-06 10:48:55)
Użytkownik
Oczywiście. Przyjmuje do wiadomości :D